Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

България обича качествен хумор

отпечатай новината

20.08.2010 10:00 | Видян 3416 пъти

България обича качествен хумор

Ударното турне на Комиците и любимците на България Елица Тодорова и Стоян Янкулов продължава  с пълна сила. Тълпи от хора се стичат за да видят на живо комедийното шоу в летните театри на големите ни градове. Охраната  зорко пази звездите в хотелите и театрите, за да могат те да отмарят на спокойствие. „Въпреки кризата турнето се радва на небивал успех, а Елица и Стоян  внасят огромен позитивен заряд на концертите – сподели Ефтим Милошев. Това е най доброто турне от началото на шоуто!“

Екипът е впечатлен от издръжливостта , желязната дисциплина и професионализъм , които имат Елица и Стоян. В Сандански артистите бяха изправени пред рекордните 45 градуса.

Междувременно освен концертите в турнето Тодорова и Янкулов  пътуват и за частни  партита, участия и концерти. Предстоят концерти в Бургас на 19ти и 20ти август, 21ви в София, 22ри и 23ти в Стара Загора, 25ти и 26ти Варна, 27ми Каварна, 28ми Созопол Аполония, 29ти и 30ти Русе.

Гвоздеят на програмата е водното шоу на Елица във финала на спектакъла, където се изливат тонове вода върху барабаните й, а артистите и акомпанират с гаечни ключове, тръби, кутии с боб, туби и много други екзотични и нестандартни инструменти!
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !