Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Галя и Яна в Sex&Girls

отпечатай новината

30.08.2010 11:40 | Видян 5438 пъти | Гласували 1

Галя и Яна в Sex&Girls

Вместо танцови Галя от „Сатен” демонстрира снощи папарашки умения в култовия пловдивски клуб „BEDROOM”. Повече от 2 часа тя снима от всички страни еротично извиващите се тела на четирите танцьорки под ритъма на хаус музиката. „Всеки път казвам на момичетата, че и аз ще се кача на сцената, но все намирам сериозна причина да не го направя”, призна една от най-популярните преди време дами в българските светски среди.

Младата жена, имала смелостта да напусне екипа на Слави Трифонов, демонстрира перфектно тяло под къса бяла рокля, две години след като роди дъщеричката си Карина.  Sex&Girls е денс шоуто, с което Галя се завръща на сцената след 3-годишно отсъствие. Тя е продуцент и хореограф на проекта, вдъхновен от втора серия на култовия филм „Сексът и града”, от начина, по който се забавляват жените – хубава музика, чувствени танци и широки усмивки. Вече цяло лято част от екипа на денс проекта е и екс адреналинката Яна. Тя е изключителен професионалист, предпочитам да работя с личности, признава изявяващата се вече повече като продуцент Галя.    

Стартът на Sex&Girls беше през пролетта в градината на пловдивския „BEDROOM”, след което партита продължиха в Bedroom Beach, част от Какао бийч комплекс в Слънчев бряг. В съботната вечер Sex&Girls се завърна в Бедрум – Пловдив, за да открие сезон есен-зима на градските клубни партита.

Над 300 хайлайф личности от града на тепетата и София „изпиваха с очи”  изключително сексапилните тела на танцьорките. В оранжева риза сред множеството се открояваше Владо Вишански, идеологът на верига “Планет клуб”, неотлъчно следван от красивата си съпруга. В компанията на 2 симпатични чернокоски се забавляваше Венци Консулов, собственик на култовия клуб „Плазма” и наследник на империята за майонеза „Краси”.

Група футболисти бяха заели най-отдалеченото сепаре и всякак внимаваха да не попаднат под светкавиците на „папарачката” Галя. Благовест Стойков, съсобственик на казино „Риц”, също не пропусна бляскавото парти. Липсваше единствено българският ас в автомобилния спорт Владо Арабаджиев. Причината за отсъствието му обаче е уважителна – наследникът на известната хотелска фамилия е в чужбина.
На снимките: Екс адреналинката Яна и момичетата от "Сатен" откриха сезон есен-зима на градските клубни партита в култовия "Бедрум"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !