Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Мечока – „Гладна Мечка, Хоро не играе” 2010

отпечатай новината

02.09.2010 11:20 | Видян 3727 пъти

Мечока – „Гладна Мечка, Хоро не играе” 2010

Гето Продъкшънс има удоволствието да Ви представи вторият солов албум на Мечока – „Гладна мечка, хоро не играе”.

 С метафоричната препратка на заглавието, Мечока иска да представи един луксозен продукт, който достига до слушателя след дълъг творчески път. Концепцията е проста – в днешния материален свят, независимо от това колко духовен е човек, малко или много всички сме зависими от материалното около нас, а и без него не можем да сме пълноценни.

„Мечти” е песента, в която проличава стремежът към по-добър живот, оставяйки позитивно усещане в слушателя. „Жените Пазаруват” – с участието на вокалиста на Three O Five ( Майкъл Флеминг a. k. a Lexus) е иронизиращ, енергичен трак, в който се описва как протича „женския” шопинг. „Една Вечер” с участието на талантливата певица Кристина, разказва за нощния живот на Мечока, особено при среща с привлекателно момиче.

Останалите песни допълват целия пейзаж, като в тях се засягат и социални теми от живота.  Албумът съдържа 15 песни, мзуикално продуцирани от Петър Петков ( Гетомен), големият български композитор Димитър Гетов, Бате Са и Булет. Гост изпълнители в албума са артистите на Гето Продъкшънс : Гетомен ( Хората от Гетото), Митко Бомбата, Камора, G Dogg, Billy Hlapeto. Специалните гост участие са на Бате Са, Булет, Раката, Светеца и Роси.

От Албума, вече са издадени два видео сингъла: „ Ryder Music” – януари 2010 и “Ohh Noo” – март 2010. В края на месец юни предстои заснемане на третия видео сингъл „ Класика”.
„Гладна мечка хоро не играе” е на българския пазар от 30 юни 2010 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !