Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Огън-момичето на поп-фолка Камелия със скандален лайф

отпечатай новината

20.09.2010 12:40 | Видян 11347 пъти

Огън-момичето на поп-фолка Камелия със скандален лайф

Тази сряда (22.09),  гост в поредицата “STAR NIGHT” в The Cotton Club, ще бъде русото торнадо на поп-фолка Камелия. Звездата на Пайнер със сигурност ще разбуни духовете в заведението, предвид склоността й към скандала и провокацията. Заради своя предизвикателен имидж, Камелия и до днес не слиза от страниците на жълтата преса и всички звездни списания. За гостуването си в хитовия клуб, огън-момичето отново ще заложи на своя сексапил и ще омагьосва до ранни зори почитателите си.

Насладата за окото на всички гости в The Cotton Club ще продължи повече от час, а за тоталното избухване Камелия е подготвила най-хитовите си парчета. Сред тях са “Луда по тебе”, “Целувай ме”, “Залеза и зората”, “Огън момиче”, “Усещам те още”, “Оргазъм”, “Оставяш петна” и най-новото “Секси”, събрани в уникалния “Проект 13” на певицата, излезнал на пазара през юли 2010. Изключително горещата фотосесия към проекта представя звездата в редица провокативни визии.

За онези, които все пак са успели да останат “чисти и неопетнени” след греховната нощ с Камелия, четвъртък е вечерта на водните партита в The Cotton Club. Циганското лято се пренесе в хитовото заведение, а с това и летните страсти и плажни емоции на софиянци. Всеки четвъртък до края на месец септември ви очакват най-лудите, най-секси и най-мокри Summer Party-та в нощна София, с море от пухкава пяна в центъра на дансинга. Всяка вечер незабравимите партита в The Cotton Club са със запазената марка на неповторимия DJ Станчо - цар на най-шеметните купони в цяла София!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !