Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Светлана Василева: Харесва ми да съм Гонзовица

отпечатай новината

22.09.2010 15:45 | Видян 22957 пъти | Гласували 1

Светлана Василева: Харесва ми да съм Гонзовица

Светлана Василева призна, че харесва прякора си Гонзовица: "Страшно много харесвам прякора си Гонзовица, но не мисля, че той е подходящ за мен, при положение че в личен план не ни свързва нищо. А относно неговите връзки с жените, аз не мога да обсъждам това. Гонзо е стабилен мъж и може да бъде с която си поиска".

Василева за първи път си позволи да коментира отношенията си с мениджъра на Левски Георги Иванов-Гонзо. Слуховете за връзка между тях тръгнаха, след като русата красавица бе снимана да излиза от джипа на бившия нападател пред хотел в Правец. За последно двамата се засякоха на купона на сините в столичен бар след победата 3:2 над Гент в Лига Европа.

"Хиляди пъти съм казвала, че с Гонзо ни свързва просто едно приятелство и то вероятно няма да прерасне в по-сериозни отношения. Видяхме се в "Син Сити" и бе редно да го поздравя за победата и за отличните му умения за ръководенето на клуба. По повод забавленията през нощта, излязох с приятелки, защото напоследък се бях отдала изцяло на връзката ми, и мога да кажа, че съм безумно щастлива, но сега имах нужда да се позабавлявам в женска компания", категорична е Мис Плейбой пред Blife.

Снимка: сп. Playboy

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !