Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бившата на Врачански гледа на карти

отпечатай новината

25.09.2010 09:00 | Видян 7894 пъти

Бившата на Врачански гледа на карти

Силвия Петкова – звездата в новия български филм Лов на дребни хищници, може да е оставила Калин Врачански от Стъклен дом заради предсказание на карти. Мацката е много силна в гаданията на таро. Това са вещерски средновековни карти с магическа сила. Хвърлят се за добро и за зло, за любов и за успех в кариерата. Но сред тях има и такива като дявол, бесило и всякакви черни щуротии.

Точно на таро тя е видяла развитието на своята връзка с Калин. С това близките й си обясняват загадъчния й коментар пред седмичника  СУПЕР 19, че тя е разделена с него, но не е свободна. Вероятно картите сочат втори епизод на романтичнта им сага.

Иначе Лов на дребни хищници има всички данни да се превърне в хит. По нищо не личи, че лентата на Цветодар Марков е заснета точно за 21 дни. Главната героиня, играна от Петкова, се казва Хали – нахакана тийнейджърка, която преследва целите си на всяка цена. Партнират й Бойко Кръстанов – Дани от Стъклен дом, с когото са си дружки от НАТФИЗ, и носителката на Аскеер Яна Титова. В другата сюжетна линия главните действащи лица са позабравеният Мариан Вълев и големите Христо Шопов и Стефан Мавродиев.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !