Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Според мъжете жените са меркантилни, но въпреки това добри любовници

отпечатай новината

06.10.2010 16:20 | Видян 2292 пъти

Според мъжете жените са меркантилни, но въпреки това добри любовници

На 13 Септември 2010 г. стартира Национална кампания за проучване сексуалността на българската жена „Става ли българската жена?“.

Според временните резултати над 80% от мъжете смятат, че българките са меркантилни, но въпреки това на въпроса „Добра любовница ли е българската жена“ над 70% от мъжете и жените са отговорили положително. 

Различието в мнението на двата пола е силно подчертано при отговорите на въпроса „Коя дума описва най-добре българската жена в сексуално отношение?“. Около 50% от мъжете смятат, че българките са традиционалистки, докато дамите се самоопределят по-скоро като разкрепостени (58%).

Ако при проучването „Става ли българския мъж?" жените понякога  се изказваха негативно, то на това проучване мъжете стигат и до доста по-крайни отрицания. Ето какво например е написал един от участниците в анкетата: „Почти фригидно същество от женски пол, с изключително високо мнение за своите сексуални възможности, и невъобразимо високо мнение за своята привлекателност, чийто виждания за красота се ограничават до превъплъщаване в най-модната фолк звезда и почти пълното й копиране, използване на същото количество грим, силикон, перхидрол и разпространяване на снимки, правени срещу огледалото в тоалетната с издадени напред устни. Българската жена става все по-отблъскваща !!!“

Националното проучване ще продължи до 20 Октомври 2010 г. Анкетите ще се попълват само он-лайн на сайта pitat.me

„Става ли българската жена?“ е национална кампания  за проучване сексуалността на българската жена. Целта на допитването е да добием представителна информация относно сексуалната способност на българската жена.

От предишното ни проучване придобихме представа за сексуалните способности на българския мъж. Сега искаме да разберем същото и за българската жена. След като са налице резултатите и от двете проучвания, ще имаме ясна представа за сексуалните отношения на българските семейства и партньори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Става ли българската жена?

Няма коментари към тази новина !