Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Хулио Иглесиас кацна у нас

отпечатай новината

12.10.2010 11:20 | Видян 4563 пъти

Хулио Иглесиас кацна у нас

Латиноидолът Хулио Иглесиас дойде вчера в България с тон и половина личен багаж, довериха организаторите от Most of Evil. Това солидно количество включва единствено негови вещи, сценични костюми и неща, към които певецът е привързан.

Скъпата техника и критериите за звук са оставени в ръцете на българските домакини на звездата.

Концертът на Хулио Иглесиас тази вечер (12.10.2010г.) в зала 1 на НДК е част от световното му турне „Звездна нощ”, с което той ще обиколи 5 континента.

Иглесиас-старши е настанен у нас в хотел „Кемпински-Зографски”. Той има гледка директно към красотите на Витоша. Подобно на сина си Енрике, който пя в София преди две седмици, и бащата е пожелал да има две 42-инчови плазми ­ за всяка стая по една, стабилен интернет и кабелна телевизия с много програми. Латинолюбовникът обаче е изумил всички, като е обърнал особено внимание на това как трябва да бъде оборудвана банята му.

Той ще опита от родните вина, в менюто му ще има специални сирена и ядки.

„Този човек храни страхотен позитивизъм към страната ни, просто България му е стара слабост. Харесва и София, както и хората тук. Следващото място, където той ще изнесе концерт, е Египет. Но срещата му с българската публика за него е особено вълнуваща”, довериха от екипа на световноизвестния музикант.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !