Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Общински кмет бие гражданин...

Общински кмет е пребил гражданин във владения от него...

Багата триумфира в Битката на титаните

отпечатай новината

16.10.2010 09:00 | Видян 5242 пъти

Багата триумфира в Битката на титаните

Боец №1 на България Благой Иванов-Багата помете русенеца Светослав Захариев-Сисо в гвоздея на турнира по смесени бойни изкуства (ММА) - Real Pain Challenge.  24-годишният софиянец отказа русенеца още в първия рунд. Багата налагаше съперника си безмилостно под одобрителните викове на препълнената първа зала на НДК. Гаджето на плеймейтката Златка Димитрова удържа на думата си, че ще го изяде с парцалите. Сексбомбата бе най-коментираната в залата и сияеше от щастие.

Тя смая търсачите на силни усещания със стилната си рокля и черните си бойни ръкавички.
В светлините на прожекторите изгря и бизнес дамата Ваня Червенкова, която отдавна не се бе появявала на светската сцена. Заедно с руският си партньор Али Алиев и фирмата им КЕШ Терминал те бяха спонсори на събитието.

Битката на годината в НДК беше организирана от Христо Христов (президент на клуб Real Pain) и техническия директор Любомир Геджев. Сред специалните гости бяха легендите на К1 Реми Боняски, известен като Летящия джентълмен, и Боб Сап.

Освен мача на Багата със Сисо галата в НДК предложи още 11 двубоя, в които българските градиатори не дадоха шанс на нито един от чуждестранните си съперници от Холандия и Гърция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !