Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Фенките полудяха! Врачански бил без гадже

отпечатай новината

24.10.2010 09:00 | Видян 6266 пъти

Фенките полудяха! Врачански бил без гадже

Всички красиви жени в София и близките околия да застават на ОПАШКА пред МОЛ-а. Сърцето на Камен Касабов е свободно. След като всички го свързваха с какви ли не жени, Калин Врачански от Стъклен дом хвърли бомбата и призна, че всъщност е сам. Това, естествено не е на 100% истина, тъй като наш човек ни довери, че новият ТВ идол съвсем не е оставил магарето и в калта.

Почти на всяко събитие ТВ идолът се появявал с нова мацка, а Супер 19' единствено щракна фронтално новото му завоевание преди по-малко от месец. Врачански обаче явно не е мъж за една жена, тъй като бързо е теглил шута на чернокосата дама. Дни след това пък плъзна слуха, че Радина Кърджилова (Сиана) е запълнила дупката в сърцето на актьора. Той обаче побърза да се оправдае.

"Не знам кой пуска подобни слухове, няма нищо вярно. С Радина сме в добри колегиални отношения, нищо повече. Засега съм ерген и това ми харесва. Няма да скрия, че ми е приятно да имам много почитателки сред дамите. На представление в Пловдив на спектакъла Електра млади жени бяха изкупили всички билети и 70 процента от публиката беше дамска“, споделя Врачански.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !