Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

ABSOLUT-но новата бутилка

отпечатай новината

26.10.2010 18:00 | Видян 3172 пъти

ABSOLUT-но новата бутилка

Преди броени дни с парти в зала 6 на НДК, ABSOLUT VODKA представи своята нова ABSOLUT GLIMMER лимитирана серия. Специално за събитието на сцената излязоха Рони (Nasekomix) и Миленита с дуетно парче и групата Help Me Jones.

Новата бутилка на ABSOLUT VODKA е обсипана със стъклени призми, наподобяващи кристали. От създаването си през 1979, шведската водка никога не е променяла формата или стъклото, в което е бутилирана. Новият дизайн издига в култ мига. ABSOLUT GLIMMER напомня, че има само „тук и сега”, и приканва да уловим блясъка на момента и да го изживеем пълноценно. Бутилката е предизвикателство за колекционерите и стилен подарък за всички, които умеят да живеят за мига.

ABSOLUT GLIMMER e направена от висококачествено прозрачно стъкло в Швеция. Емблематичната бутилка е с добре познатия силует и съдържа класическия вкус на ABSOLUT VODKA син етикет. Покрита е с десетки бляскави призми, които подобно на диаманти пречупват светлината и озаряват пространството. ABSOLUT GLIMMER се предлага на повече от 100 пазара в цял свят с тираж надхвърлящ 4.8 милиона.

Първата лимитирана серия от бутилки в нестандартна опаковка е представена от ABSOLUT през 2005 година. До момента на пазара са пуснати 7 серии, като ABSOLUT GLIMMER е осма поред. Сред тях са: ABSOLUT DISCO, ABSOLUT COLORS - създадена по случай 30 годишнината на Rainbow флага, златната ABSOLUT BLING-BLING, блестящата в червени пайети ABSOLUT MASQUERADE и миналогодишната ABSOLUT ROCK.

Продуктите на ABSOLUT с етикет LIMITED EDITION са нещо повече от нестандартна опаковка. Те са и дизайнерска творба с функционално решение. Лимитираните серии създават ценности у консуматора, тъй като са с колекционерска стойност и могат да бъдат използвани повторно, за разлика от стандартните опаковки, които биват изхвърлени веднага след употреба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !