Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Камелия в „На инат”: „При магарета ходя в съвсем други кабинети”

отпечатай новината

05.11.2010 12:00 | Видян 11470 пъти

Камелия в „На инат”: „При магарета ходя в съвсем други кабинети”

Водещите Марк О’Селски и фолкзвездата Камелия, които са колеги в ТВ7, се срещнаха в по-интимна обстановка при гостуването на певицата във вечерното шоу „На инат”.

Звездата на предаването „Споделено с Камелия” по ТВ7 се пошегува, че по принцип на магарета ходи в съвсем други кабинети, но е направила изключение за Марк. Той пък от своя страна отвърна на шегата и двамата с Дани Милев любезно й направиха  подарък – био-екземпляр под формата на краставица с огромна червена панделка. Камелия скептично разгледа подаръка, подхвърляйки, че има нещо гнило в него. „Тука да няма ГМО?” – учуди се тя и заяви, че Дани и Марк я надценяват, тъй като „нещото” е твърде голямо за нея и я плаши. 

„Когато човек не ме познава, ще си каже, че Камелия е само скандална, но ако някой ме опознае, вижда, че имам и друг образ, други качества, които пак са част от мен. Не страдам от раздвоение на личността, но определено съм точно такава – шарена” – призна водещата.


На въпрос на Марк О’Селски дали тези два образа взаимно се допълват, Камелия отговори: „Никога не съм била скромното момиче, публиката ме познава като образ от сцената, където съм хамелеон с характер на питбул”.

Според нея, една красива външност и освободеност не пречат на хората да дойдат да споделят своята болка и да си говорят чисто по човешки в „Споделено с Камелия”. „Аз съм любознателна и ми хареса идеята на продуцентите да се представя с другите ми качества. Мисля, че когато става дума за социална тематика, също имам, какво да кажа на зрителите и мога да бъда от полза за всякакви човешки проблеми”.

Фолкзвездата и ТВ водеща бе категорична, че участията й не са намалели, тъй като е в този бизнес от доста време и слиза от сцената само, за да води предаването си. „Точно затова мисля, че когато един изпълнител стане прекалено лесно достъпен, в един момент започва да омръзва. Така че за мен е по-важно да съчетавам нещата” – завърши тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !