Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Йога кючек в „Споделено с Камелия” !

отпечатай новината

05.11.2010 16:20 | Видян 13882 пъти

Йога кючек в „Споделено с Камелия” !

„Споделено с Камелия”, продължава да изненадва зрителите си!

След като видяхме човек, който спи на едно легло със смъртоносна кобра и седемчленно семейство, което живее в каравана в планината, този петък Камелия ни изненада и с нестандратни йога практики.
Гости бяха Даниел Петров и Снежанка Гайдарова занимаващи се с Йога практики от години.
 
Двамата разказаха как са се запалили по йога техниките и демонстрираха много интересни и нестандартни пози в студиото. Водещата не им остана длъжна и се включи също в йога урока на живо. След като минаха през стандартните пози и техники за дишане дойде ред и на нестандартните.

Докато Камелия припява на ушенце  „Залеза и зората”, гостът Даниел Петров показа коремни техники в такт с неравноделните ритми. Дори яденето с надолу главата, не се оказа проблем за него и има честта да бъде нахранен лично от ръцете на водещата.

Нестандартното отношение на Камелия към йога практиката, даде повод за създаване на  нов вид  практики за релаксация и освобождаване – „Йога Кючек”

Минути по- късно, Даниел и Камелия се качиха върху масата и продължиха с танците ала „Йога кючек” . Към тях се присъедини и бременната приятелка на Даниел – Ива Благоева, която въпреки осмия си месец бременност е допусната да се състезава на Европейското първенство по Йога.

„Споделено с Камелия” – всеки делничен ден от 16:30 по ТВ 7 !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !