Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Фен ТВ на 7, Емануела на 18

отпечатай новината

08.11.2010 15:40 | Видян 11401 пъти | Гласували 1

Фен ТВ на 7, Емануела на 18

Така се пошегува диджеят в Инфи фолк делукс с фолк дивата Емануела. Оказа се, че зеленооката певица и фенската телевизия са се появили на бял свят на една и съща  дата с тази разлика, че Емануела е малко по-голяма от медията.

Сладкодумната певица отпразнува двойния празник на връх Архангел Михаил заедно с целия екип на телевизията и колегите си – Джордан, Джина Стоева и Виктория. И четиримата пяха хитовите си парчета на сцената на Инфи фолк делукс, но това не им пречеше да вдигат наздравица след наздравица в честа на Фен Тв и Емануела.

По-досетливите се бяха подготвили с подаръци, както за телевизията, така и за порастващата певица. Бижута, дрехи, а от Инфи се отчетоха със скромен, но красив букет за спомен.
В компанията липсваше само любимия на Емануела – Денис, който е син на продуцента й Виктор Касъмов. Не се разбра какво по-важно е имал да прави 19-годишният момък, за да пропусне купона на любимата си, но пък Емануела  не изглеждаше много нещастна от факта.

Дни преди да празнуват в Пловдив, екипът на Фен Тв и изпълнителите купонясвали и работели във Велинград. След участието в Пловдив, турнето им продължава в Петрич, София, Кюстендил и Дупница. През целия тур из страната се въртят всички хитови изпълнители, сред които Теодора, Ерик, Алисия, Крум, Дебора, Ивена, Кондьо, Румина, Таня Боева, Лиляна, Кристиана, Пепа.

Сред стотиците купонясващи на двойния празник в Инфи, бе и неостаряващата звезда Диджей Дамян. Както винаги той бе в компанията на русото си гадже Ваня. Собственикът на ресторант Лаво в Пловдив и шефката на магазин за дрехи се настаниха близо до сепарето на изпълнителите и постоянно получаваха поздрави ту от диджейския пулт, ту лично от певците.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !