Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

ДесиСлава показа класа и стил в The Cotton Club

отпечатай новината

11.11.2010 18:00 | Видян 14959 пъти

ДесиСлава показа класа и стил в The Cotton Club

На 10 ноември - сряда, русото изкушение на попфолка ДесиСлава изгря на сцената на звездния The Cotton Club, и превърна гостуването си в незабравимо преживяване за стотици фенове. Изпълнителката, която може да сложи в малкия си джоб редица свои колежки с гласовите си данни, отново доказа, че няма музикален стил, който да не й се отдава. Талантливата блондинка спря дъха на всички с уникалните си изпълнения, смесица от балкански ритми, диско и поп.

Началото на купона бе поставено с емблематичното парче на звездата “Бели нощи”, а след него повече от два часа звучаха "Лъжа", “Казваш, че ме обичаш”, "Без тях не можем", "Два магнита”, “Катастрофа”, “Искам те пак” и др. Фолк-дивата показа завидна класа и стил пред разгорещената публика, препълнила The Cotton Club, появявайки се в екстравагантен черен тоалет, съчетание от кожа и тюл. Оригиналната рокля- тип пачка, е сред най-новите придобивки на звездата след скорошен шопинг тур в Гърция. За да разпускат в приятелски компании с хитовете на звездата, в The Cotton Club бяха автомобилния състезател Георги Танев и музикалния продуцент на ДесиСлава – Йовко Петров.

Преди година, фолк-легендата стана кръстница на дъщерята на своя продуцент, с когото освен работа ги свързва и дългогодишно приятелство. Тандемът твори заедно още от времето, когато певицата беше в „Пайнер“, а след това тяхното партньорство продължи и за напред. ДесиСлава поздрави от сцената на звездния клуб още един специален човек – българо-австрийския хитмейкър Борис Константинов – Leon, създател на хита й с Костас Мартакис „Agapi mou”. Музикалният продуцент от Symphonics Entertainment вече има няколко проекти с български изпълнители, сред които Орлин Павлов, Криста, Поли Генова. Звездната нощ с ДесиСлава продължи с кавъри и разбира се хита на Дъфи “Mercy”, след което фолк-фурията се впусна в танци и забавление в компанията на своите близки мъже.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !