Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Свобода на музиката и танца в нов проект на Havana Club

отпечатай новината

12.11.2010 16:00 | Видян 1667 пъти

Свобода на музиката и танца в нов проект на Havana Club

От следващата седмица кубинският ром Havana Club започва програма за “Free style” денс партита под надслов Libertad de Música.

Идеята на проекта е да се даде свобода на музиката, която да накара хората да танцуват без задръжки, притеснения и заучени танцувални техники. Събитията ще се случват всеки месец, като стартират със специлно откриване с гостите DJ Maestro от Blue Note records, най-старият джаз лейбъл в света, и “free style” танцьори от популярната английска група JazzCotech Dancers, с основател и хореограф Пери Луис, в партньорство с Кристиане Ханеке. Артистите ще бъдат в България на 18, 19 и 20 ноември, съответно в София, Пловдив и Варна.

За селекцията на музикантите и стиловете на денспартитата Libertad de Música ще се грижи лейбълът Love & Happiness Music. Mузиката от 60-те години на миналия век до наши дни най-често ще звучи от грамофонни плочи.

Вдъхновението за свобода и танци идва от космополитната кубинска столица Хавана и всичко, което е присъщо за хората, които живеят там. Реализацията на проекта е благодарение на посланика на кубинските ценности и култура по света - ром Havana Club. В основата на новата кампания “Nothing Compares to Havana” /Нищо не може да се сравни с Хавана/, е вдъховението за щастлив и свободен живот, независимо от всичко наоколо, защото 'Хавана е град като никой друг. Защото нищо друго не може да се сравни с Хавана.'

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !