бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

KALOO И ХОЛАНДСКИ ДЕСЕРТИ В ЗАВОД ВИТОША

отпечатай новината

19.11.2010 12:40 | Видян 2143 пъти

KALOO И ХОЛАНДСКИ ДЕСЕРТИ В ЗАВОД ВИТОША

В нощта на 4 срещу 5 декември TOP 100 DJs партито в завод Витоша ще приветства Св. Николас, патронът-светец на Амстердам, и по този начин ще отбележи холандската Коледа – Sinterklaas, която се празнува традиционно на 5 декември. Холандският празник ще бъде модерен и различен, с много неочаквани подаръци за парти феновете. Sinterklaas и неговия помощник Zwarte Piet или Черен Петър на български, ще раздават шоколадови букви и кruidnoten – малки, джинджифилови бисквитки по време на партито в завод Витоша. Холандски десерти и качествена холандска музика в лицето на младия и талантлив диджей Franky Rizardo ще придадат различен облик на партито на DJ Mag. Посолството на кралство Холандия стои зад инициативата младите хора да разберат повече за холандските традиции по един доста забавен начин.

Последното диджей попълнение за вечерта е българинът Kaloo, който ще постави началото на партито в завода и ще подготви публиката за появата на Monarchy. Kaloo е Калоян Русинов а.к.а dj Solaris, който представя новото си алтер-его. Талантливият диджей досега се изявяваше основно в дръм енд бейс стила, но с Kaloo поема в нова хаус и диско посока. На какво се дължи тази музикална смяна: „Различните стилове имат различна публика – едните са по-млади и искат да бъдат разтърсени от мощната саунд система в клуба, а другите са по-улегнали и търсещи уютно клубно изживяване с приятели. Един диджей трябва да се промотира с определен имидж и хората трябва да получават ясна представа какво да очакват от него, щом чуят името му, което както се досещате е трудно постижимо, когато на един ивент пускаш дръм енд бейс, а на следващия – хаус,“ споделя Kaloo. Музиката му стилово може да бъде определена като тек-хаус с лек диско привкус, а тук може да чуете и първия му промо микс - http://soundcloud.com/kaloo-1/i-wish-you-were-here
Не си правете никакви планове за 4 декември, а слагайте обувките за танци и право в завода набул. Чернивръх  47.

DJ Mag ще излъскат старото хале, което се намира на етаж 4 в завод Витоша, а за звука ще се погрижат специалистите от Funktion One. Сред най-големите плюсове на нестандартното място са чисто новите тоалетни, което ще спести на феновете неприятни „химически“ преживявания.
Предварителната цена на билетите за партито е 10 лева, а в нощта на 4 декември – 20 лв. Билетите се продават в цялата страна в магазините на Germanos, Office 1, както и Usit Colours, Пикадили, Техномаркет, Multirama, в разпространителската мрежа на Eventim и на Ticketstream, както и онлайн на www.eventim.bg и ticketstream.bg.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !