Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Анелия изкуши Мага

отпечатай новината

22.11.2010 14:20 | Видян 13827 пъти | Гласували 1

Анелия изкуши Мага

Интересна музикална колаборация ще изненада както феновете на попфолка, така и тези на поп музиката. Най-известният композитор в поп бранша – Мага се изкуши да работи по новия проект на звездата на „Пайнер” Анелия. Той създаде нов аранжимент на хита й „Раздялата”, който е променил песента до неузнаваемост. Мага е от композиторите ни, които винаги са работили с поп артисти като Ирина Флорин, „Антибиотика”, Нина Николина, Мария Илиева, „Каризма”, Руши Видинлиев и много други представители на този жанр. До този момент той е отказвал да твори за фолк изпълнители, но ето че неустоя на изкушението да го направи с гласовитата Анелия, създавайки нов аранжимент на хитовото й парче. Сътрудничеството му с бившата брюнетка и настояща червенокоска обаче не е за първи път. Двамата са работили и по дуетната й песен с Миро – „Завинаги”.

Преди дни се завъртя и втори ремикс на парчето „Раздялата”, което е дело на DJ Niki и е решено в регетон стил. Иначе песента е по музика на Иво Моллов, аранжимент на Велислав Драганински и текст на Йордан Ботев. Скоро феновете на топ изпълнителката, ще могат да чуят и версията на Мага. Най-вероятно тя ще бъде промотирана на големия концерт на „Планета тв”, за който Анелия усилено се готви. Освен „Раздялата”, тя ще изпълни и хитът от лято 2010 – „4 секунди”.
Певицата също така работи и по нов албум и обещава, че със сигурност ще има композиции на още нови за нейния репертоар автори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !