Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Балкански ритми в "Пей с мен"

отпечатай новината

14.04.2008 12:43 | Видян 4294 пъти | Гласували 1

Балкански ритми в

Хитове на балкански изпълнители ще изпълнят 12-те дуета в риалити шоуто “Пей с мен”, което ще се проведе тази вечер.

Петият концерт ще събере на една сцена ритми от Гърция, Сърбия, Румъния и Турция. Единственото българско парче – “Жестока”, ще бъде в изпълнение на Каролина Гочева и Павел Михов, дуетът победител миналата седмица.

Двойките пожелали сценичните им изяви да имат танцов съпровод. Камелия Тодорова и Даниел Каймаковски например решиха, че няколко роми биха подхождали на избраното от тях парче “Месечина” на Горан Брегович.

Негов хит ще изпълни и дуетът Софи Маринова – Стефани Спасова, който миналата седмица бе трети според зрителския вот. Това е значителен напредък за Софи, тъй като дуетът с предишния й партньор Лъчо обикновено заемаше последни места в класирането.

Дуетът на Ивайло Гюров и Яница,  който води временното генерално класиране, ще изпълни сръбско парче на Бобан Здравкович. Освен това зрителите ще чуят и хитовете на Елена Папаризу, Шабан Шаулич, Моранди, Мустафа Сандал, Ставрос Ливикос.

Гости в публиката на петия концерт ще бъдат музикантите на един от най-големите духови оркестри в България – “Берковска духова музика”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !