Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мюзик айдъли подкрепят благотворителната кампания за Алекс

отпечатай новината

25.11.2010 16:40 | Видян 3302 пъти

Мюзик айдъли подкрепят благотворителната кампания за Алекс

Добричките изпълнители Кремена Димитрова и Дамян Попов, се присъединяват към благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!", съобщиха организаторите на инициативата. След Румънеца и Енчев, които ще изнесат концерт на 29 ноември в зала "Добрич", Кремена и Дамян са следващите певци, които с готовност са откликнали да помогнат с таланта си за набирането на средства за лечението на 4-годишната Александра Маркова в Израел. Двамата "Мюзик Айдъл"-и ще участват в един от концертите, който ще бъде организиран в рамките на кампанията.

В момента Кремена Димитрова е студентка в Нов български университет в класа на Етиен Леви. Дамян Попов работи над новия си сингъл с работно заглавие "Никой друг", който се очаква да е готов до края на декември.

Очаква се в благотворителната кампания да бъдат поканени и други популярни изпълнители от Добрич между които Миро и Преслава.

Всички, които желаят да помогнат на Алекс, могат да го направят чрез разкритата за целта сметка в УниКредит Булбанк - клон Добрич:

IBAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF


Инфо: Дарик Радио - Добрич

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !