Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Феномени предсказват колко ще свърши мача Гент - Левски

отпечатай новината

30.11.2010 14:20 | Видян 4106 пъти

Феномени предсказват колко ще свърши мача Гент - Левски

Понеделник вече, трета седмица е отреден на мистичния проект „Лига на познавачите” в „Шоуто на Иван & Андрей”. След пикантната история на Софи и Дачо и политическия ребус с бившия главен прокурор Никола Филчев, миналия четвъртък в „Лига на познавачите”, „Националния отбор на феномените” се изправи пред третото си изпитание, което предизвика огромна реакция сред всички зрители и особено сред феновете на естрадната прима Лили Иванова. Иван & Андрей зададоха на участниците паранормалното състезание въпрос, който вече 25 години остава без категоричен отговор и се носи като легенда в българското общество, а именно: „Има ли Лили Иванова изоставена дъщеря?”. Тази тема е достатъчно тежка и сложна, така че не бе поставен конкретен срок за разрешаването й. 

Дотук резултатът от състезанието между „Националния отбор на феномените” и представителите на така наречената „традиционна наука” е равен, но най-сериозните изпитания пред тях тепърва предстоят.
В студиото снощи гостуваха двамата представители на отбора на гадателите, които те сами определиха - Цветанка Рангелова и Роберто. Техни опоненти от отбора на специалистите бяха двама известни журналисти, които от много време дълбаят в живота на примата на българската естрада Лили Иванова. Единият - Борис Ангелов, е издател на списание „Слава” и вестник „19 минути”. През 2006 година издава неофициална биография на известната ни певица, озаглавена „Просто Лили”. По този повод, Лили Иванова завежда дело срещу него, което тече вече 4 години. Другият представител на специалистите  - Григор Лилов, е един от най-скандалните журналисти в България. Работил е в различни вестници, автор е на редица разследвания, както и на книгите „Най-богатите българи” и „Тайните на най-големите играчи”. Участвал е и в писането на първите публикации за това дали Лили Иванова наистина има дъщеря, Преди осем години разследване, в което е участвал, е намерило жената от Дом за възрастни хора в Гара Лакатник - Доротея Лилиева Иванова.

В шоуто бе излъчена и позицията на самата прима Лили Иванова по въпроса дали има дъщеря или не като бе използван цитат от официалната й биография, написана от Мартин Карбовски.
Снощи в шоуто не се даде отговор на задачата дали Доротея Лилиева Иванова е дъщеря на Лили Иванова, защото няма абсолютни доказателства, които да подкрепят или оборят този мит. Иван & Андрей обявиха, че очакват от своите зрители всякаква информация, която окончателно да потвърди или зачеркне тази легенда от историята. Темата няма да бъде затворена, докато не се убедим категорично в една от двете тези.

„Националният отбор на феномените” получи и своята поредна задача. В сряда цялата мъжка половина на България ще очаква изхода от 2 мача. ЦСКА – Бешикташ в София и Гент – Левски в Белгия. Феномените ще имат възможност по категоричен начин да докажат своите способности като прогнозират изхода от двубоя Гент – Левски.  Дали гадателите са познали резултата на мача от Лига Европа ще стане ясно в четвъртък. А във вторник вечер на отбора на феномените им предстои сблъсък по тази футболна задача с двама доказани спортни специалисти – журналистът Крум Савов и треньорът Вили Вуцов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !