Грандиозен ремонт за финал на сезон 6...

Герои на предаването, получили нов дом в предишни...

Марги Хранова, Дара Екимова, Павел...

„Къде е Хасково?“ - чуди се Кадиев, Кедъра с червен...

Дядо Коледа откри Работилницата си във Видин

отпечатай новината

13.12.2010 11:20 | Видян 3125 пъти

Дядо Коледа откри Работилницата си във Видин

От днес до 23 декември в Медийно-информационния център на община Видин за трета поредна година се организира Работилница на Дядо Коледа. В нея деца от детските градини ще изработват картички, играчки и други коледни сувенири.

Първата група са от ЦДГ №1 „Желязко Попниколов”. Те бяха посрещнати от заместник-кмета Борислав Ванков и от Дядо Коледа, които ги поздравиха с настъпването на Коледните празници.
Работилницата на Дядо Коледа е част от програмата на община Видин за предстоящите Коледно–Новогодишни празници. Сред другите акценти от програмата са фолклорен събор „Бъдник” на 16 декември от 15 часа в залата на Общински съвет. Тогава общината и читалищата от региона ще представят кулинарна изложба на коледни ястия, както и картички и суровачки.

От 13-ти до 20-ти декември всеки ден в спортната зала ще има ученически спортни турнири по баскетбол и волейбол в различни възрастови групи. Празнични концерти подготвят Градски духов орекстър и Ансамбъл за народни песни и танци „Дунав” съответно на 16 и 20 декември от 18 часа в Драматичен театър- Видин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !