Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Майката на Валери Божинов подкрепя Алисия

отпечатай новината

14.12.2010 17:40 | Видян 33262 пъти

Майката на Валери Божинов подкрепя Алисия

Алисия откри седмицата в „Шоуто на Иван & Андрей”, след като в неделя бе специален гост на „Станция НОВА”, където даде едно от най-трогателните си интервюта. Русокосата красавица е много щастлива, че е направила първата си телевизионна изповед след раздялата си с Валери Божинов, именно пред „Отчаяните съпруги” Вихра & Мая. Тя сподели, че със сълзите си в 8-часовото неделно предаване на Нова телевизия е изпратила цялата негативна енергия и при Иван & Андрей е нов човек.
След участието й в „Отчаяните съпруги” Валери й се обадил и й казал, че ще дойде да види детето си. В последните 3 месеца футболистът е виждал Валери-младши само по скайп.
Алисия смята, че и двамата имат вина за разпадането на връзката им, въпреки че Валери й е изневерявал в продължение на една година с плеймейтката Николета Лозанова.
Слухът, че двете с Христина – съпругата на Благой Георгиев, са хванали мъжете си в хотел с други жени, Алисия коментира: „Минало - свършено!”.

Иван & Андрей изненадаха Алисия като включиха в студиото директно по телефона майката на Валери Божинов – Пепа Ангелова. Тя съжалява за раздялата на Алисия и синът й. Майката на Валери заяви, че Алисия няма никаква вина в случая, защото е „много добър човек, много всеотдаен, много любвеобвилен”. „Жалко е, че от няколко години Валери не е този човек, който ние познаваме!” – каза още Пепа Ангелова. Жената, която е родила и отгледала Валери Божинов открива в него ужасно голяма промяна и призна, че от 3 години и половина синът й не подържа близка връзка с нея и е имал „страшно арогантно отношение”. Майката на Валери сподели, че въобще не познава Николета Лозанова, освен от кориците на списанията. Тя бе категорична, че ще помага на Алисия в отглеждането на малкия Валери.
Алисия видимо бе изключително развълнувана от тази изненадана. Тя благодари от ефира на „Шоуто на Иван & Андрей” на майката на бившия си любим за подкрепата и й обеща, че ще се видят другата седмица. След включването на майката на Валери Алисия каза: „Вие ме изненадахте мен приятно, обаче Валери неприятно, със сигурност!”

 

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !