Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Диана Колева събра над 11000 на благотворителен бал

отпечатай новината

17.12.2010 12:40 | Видян 5753 пъти | Гласували 1

Диана Колева събра над 11000 на благотворителен бал

Мисис България Земя 2010 – Диана Колева и Яна Югова - Далакова - Мисис България Вселена 2007 събраха над 11 000 лв. на благотворителна вечер, който се проведе по нейна инициатива в навечерието на Коледа. Под мотото "За децата на Стара Загора" в Регионалния Исторически Музей се събра бизнес елита на града, които участваха в търг за закупуването на коледни играчки, книги и предмети.

Основната цел на този благотворителен търг бе събирането на средства за закупуването на дефибрилатор за детско отделение към МБАЛ "Проф. Киркович", за  развитието на артистичните и спортни заложби на децата от домовете в региона и за финансова подкрепа на провежданите от Регионален Исторически музей ателиета за деца.

Предметите за търга бяха предоставени от СОУ "Васил Левски”, Пето Основно у-ще, Второ Основно у-ще и "Тина Киркова", Куклен театър - Стара Загора и Регионален Исторически Музей.

За Коледното настроение се погрижиха студентите от Национална Музикална Академия "Панчо Владигеров", които бяха поканени от младежката организация - Ротаракт.

След търга гостите се насладиха на вкусно приготвената „Коледна трапеза на Обединена Европа”, за която са бяха погрижили учениците от Професионалната гимназия по облекло и хранене "Райна Княгиня". Блюдата приготвени от ресторантите също бяха разиграни на търг, средствата от който бяха прибавени към сумата събрана от продажбата на предметите.

По време на вечерята гостите дегустираха вина на изба "Мидалидаре" лично предоставени от г-н Далаков.

Сред специалните гости на вечерта бяха Областния Управител на Стара Загора - Йордан Николов, Живко Тодоров - Народен представител и координатор на ГЕРБ и др. официални лица.

Домакини на вечерта бяха Мисис България - FamousMS.com, Европа, Директно, Обществен дарителски фонд, Търговко-промишлена палата, Зонта, Лайънс Клуб "Августа", Ротари, Инър Уийл, Ротаракт, Интеракт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Избраха Мисис България 2010

Няма коментари към тази новина !