Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Общински кмет бие гражданин...

Общински кмет е пребил гражданин във владения от него...

Гответе се за 12 години H.M.S.U.!

отпечатай новината

20.12.2010 14:40 | Видян 2389 пъти

Гответе се за 12 години H.M.S.U.!

През януари родната дръм енд бейс формация H.M.S.U. навършва 12 години. По традиция събитието ще се отпразнува с мащабно парти на 22–ри януари в столичния Парти център 4КМ. През годините рожденият ден на H.M.S.U. се е утвърдил като едно от най-дългоочакваните и качествени музикални събития в страната. Всяка година заедно с рожденниците празнуват над 1000 души, а броят им продължава да расте.

И тази година феновете на дръм енд бейс музиката няма да останат разочаровани. За поредна година организаторите дадоха възможност на меломаните да изберат третия гост на събитието. В гласуването можеха да вземат участие всички потребители, регистрирани на уебсайта на организацията, www.HMSU.org.

Феновете избираха измежду 12 артисти от световна класа, които до момента не са посещавали България. Гласуването приключи на 12-ти декември и начело са: DJ Fresh, Temper D и Jade. Тъй като се оказва, че през месец януари DJ Fresh ще почива, организаторите решиха да компенсират феновете като поканят, останалите на 2-ро и 3-то място – Temper D и Jade.  Така, с предварително обявените Logistics (Hospital Records) и DJ SS от бранда World of Drum&Bass ( http://wodnb.com/ ), международните гости на събитието стават четирима, което предполага още повече позитивни емоции за меломаните.

Освен специалните гости на сцената ще се изявят и рожденниците от H.M.S.U. в пълен състав – Cooh, Ogonek, Mocks, Konspirator, Targy, acidtrip и EXo.

Билетите са в продажба от 13-ти декември в столичните магазини: 4:20 Shop (ул. Пиротска 61, София), OnlineTrading (бул. Цар Борис III 93-95, София), Vision (бул. Мария Луиза 55, София), Dukan Meloman (ул. 6-ти Септември 7a, София), BreakPoint (ул. Гурко 72, София), BreakPoint (Мол "The Boulevard" Младост 1A, София) и онлайн за останалата част от страната през мрежата на www.EVENTIM.bg . До първи януари билетите са на цена от 15лв., а до датата на събитието – 20лв. Цената на входа е 25лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !