Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Валя сподели Бъдни вечер с деца от дом за сираци в Берковица

отпечатай новината

30.12.2010 11:00 | Видян 11826 пъти

Валя сподели  Бъдни вечер с деца от дом за сираци в Берковица

На 24 декември - Бъдни вечер певицата на музикална фирма „Пайнер” - Валя посети дома за деца лишени от родителски грижи – „Люба Тенева” в гр. Берковица. С бурни скандирания и много усмивки децата посрещнаха певицата, а по-късно й подариха коледен подарък изработен лично от тях. След това заедно пяха и танцуваха повече от час. Някои от музикалните таланти на дома изпяха пред певицата едни от най- хубавите български фолклорни песни. Фирма „Дерби” предостави много напитки за празниците, с които зарадваха децата.

„Щастлива съм, че на този хубав християнски празник, стоплихме макар и малко сърцата на тези деца. Благодаря и на фирма „Дерби”, за прекрасните напитки, които осигуриха за децата. Няма да скрия, че се развълнувах при срещата ни и се радвам, че сред тях има много музикални деца. Тръгнах си с различни чувства от дома в Берковица и се надявам да имам възможността отново да се срещна с тези мили същества” – сподели Валя минути след посещението й.

В специална книга на дома певицата написа най-искрените си пожелания за възпитаниците на  „Люба Тенева”.

Междувременно редом със служебните си ангажименти около празниците певицата гостува и на своята колежка Камелия по ТВ7. В празничното издание на предаването на 27 декември, Валя говори по темата „Как празнуваме”. Истинско празнично настроение лъхаше от „Споделено с Камелия”, защото Валя и Камелия успяха да покажат как се забавляват фолк изпълнителите.

Предаването завърши с прекрасно живо изпълнение на Валя и песента „Девойко, мари хубава”, която бе аплодирана от всички гости в студиото и водещата Камелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !