Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Анелия: Коко не искаше дъщеря ни да знае, че има братче

отпечатай новината

09.01.2011 09:00 | Видян 37156 пъти | Гласували 3

Анелия: Коко не искаше дъщеря ни да знае, че има братче

Трудно е да наречеш красивата и млада Анелия самотна майка. Успешната певица за разлика от много свои колеги успя в доста ранна възраст да се наложи като една от култовите изпълнителки във фолка, да се омъжи, да роди дете и да се разведе. Въпреки това Анелия твърди, че между нея и таткото на Ивон – Коко Динев са запазени любезният тон и уважението, а детето им е най-важното нещо и за двамата. Като истинска оптимистка, брюнетката се опитва да възпитава дъщеря си без ограничения и да вади позитиви дори и от не толкова приятни неща в живота.

Често отсъствате от вкъщи поради многото работни ангажименти. Взимате ли понякога малката Ивон с Вас, за да сте заедно повече време?

Не. Веднъж се случи да я взема на едно участие, което беше по-рано, и на един концерт. Не е хубаво за едно дете да се води по такива места. Правила съм някои компромиси, но като цяло не я водя със себе си, когато пея.

Стига ли Ви времето и за работата, и за детето?

Пътувам много, но където и да ходя, се прибирам вкъщи. Това не е достатъчно, но гледам да прекарвам повече време с детето си, говоря много с нея по телефона. Моята дъщеря е наясно, че мама и тати трябва да работят. Обяснила съм й как стоят нещата. Важното е да не е лишена от любов и да го усеща.

Кой се грижи за нея, когато Ви няма?

Майка ми помага много за отглеждането й. На Коко майка му също се грижи за внучката си. Така че имам помощ, улеснена съм.

Ивон има ли някакви артистични заложби?

Не защото е моя дъщеря, но определено има данни. Аз съм реалист и виждам плюсовете и минусите на дъщеря ми. Тя е артистична. Освен че майка й е певица, родителите ми също са много музикални, както и лели и баби от рода на Коко. Едната му леля е оперна певица, други две са пианистки в театъра. Явно си има ген, заложено й е.

Бихте ли я стимулирали да стане певица или актриса при условие, че виждате талант в нея?

Хубаво е да го направя, но до този момент се сблъсквам с един проблем. Тя губи интерес много бързо, трябва да я мотивират повече. Редно е от самото начало да започне да доразвива своите качества и заложби. Не бих искала да я правя певица, но след време ще видим накъде ще се насочи. Има и друго нещо. Забелязвам, че децата на известните личности живеят в сянката на своите родители. В никакъв случай не искам да се получи така с моето дете. Може да е по-талантлива от мен.

Какво би предпазило Ивон от сянката Ви?

Няма как да стане, за нея често ще казват: „Тя е дъщерята на Анелия.“ Има и плюсове, има и минуси. Според мен положителните неща ще са повече. Не може да не й се отрази, но няма от какво да се притеснява.

Строга майка ли сте?

Не бих казала. Опитвам се да разбера какво усеща дъщеря ми, от какво има нужда, за да й го дам. Макар да е малка, я оставям сама да стига до истината. Доказано е, не само при малките деца, а и при по-възрастните хора, че когато кажеш на някого „не прави това“, той ще го направи. Много често й обяснявам разни неща, искам да мисли и сама да открие отговора.

Ивон глезено дете ли е?

Нормално е да я глезим и аз, и баща й, но като че ли най-много я глезят бабите.

Какви черти на характера проявява в момента?

Много буйно и много жизнено дете е. Доста е темпераментна и е оправна. Като си постави цел, я следва. Упорито дете е.

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !