Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Българите събират всички ключове

отпечатай новината

17.04.2008 13:11 | Видян 3655 пъти | Гласували 1

Българите събират всички ключове

Отборът на Васо Гюров отбеляза нова победа за България във Форт Бояр, като успя да събере всичките възможни осем ключа. Подобни постижения се броят на пръсти в деветнайсетгодишната история на Форт Бояр. Капитанът на нашия отбор Васил Гюров поиска да даде на турците един от спечелените ключове в знак на добра воля, а и за да балансира равнопоставеността на отборите, тъй като турците разполагаха едва с три. Мосю Рошел обаче не разреши този жест.

По време на голямата битка за съкровищницата на Форта турските състезатели са с пет заключени ръце. Борбата в съкровищницата е ожесточена, но ползотворна, тъй като от трезора са изгребани почти всички монети. При крайното претегляне на златото българите водят с учудваща преднина, а капитанът Васил Гюров посвещава победата на сина си Александър.

Това, което остана скрито за зрителите беше, че след играта участниците и екипът се отдадоха на заслужена почивка, като опитаха традиционната френска кухня на Форт Бояр. Екипът беше безкрайно учуден от прочутата френска обедна почивка. Точно в 12:30 абсолютно целият френски екип оставя работата си и отива да обядва. Традиционната за българите половинчасова или в най-добрия случай едночасова обедна почивка за французите продължава два часа, по време на които им се полага и малко свободно време за различни занимания, включително спортни. Така например част от българския и френския екип си спретнаха малък футболен мач в крепостта, който по-скоро напомняше играта „21”, поради липсата на врати и близостта на тигрите до играчите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !