Хубавото да си тъп е, че не могат да...

Хубавото да си тъп е, че не могат да ти изкарат акъла......

Когато се почувствам гениален, отивам...

„Когато се почувствам гениален, отивам да мия чиниите"...

Мария Илиева: 2011-та година е много специална за мен

отпечатай новината

11.01.2011 16:00 | Видян 4857 пъти | Гласували 1

Мария Илиева: 2011-та година е много специална за мен

През 2011-та година голямата поп звезда Мария Илиева ще отбележи 10 години от старта на соловата си кариера. За това време тя изненада почитателите на класната българска музика с много неустоими парчета, създаде и продуцентския си лейбъл "Стерео стая". В навечерието на Коледа излезе най-новият и сингъл I Like, който се оказа своеобразен коледен подарък за всички приятели на нейната музика.

През тази година Мария Илиева планира поредица от концерти с различен характер, но обединени от идеята за нейното усещане за музика. Мария иска да направи концерти в зали със симфоничен оркестър, с клубната и група, с джаз трио, като едновременно с това ще подготвя новия си албум, който ще излезе към края на годината и ще бъде представен с голям концерт.

Мария Илиева е категорична, че любовта е най-големият двигател за твореца. Тя е щастлива, че се е посветила на музиката и продуцира талантливи, мотивирани и дисциплинирани артисти като Криста, Mona, Knas и B.O.Y.A.N. Техни парчета ще прозвучат на откриването на Boutique Lounge Bar на 18 януари. Собственичката на заведението Теодора Колчева открито заявява предпочитанията си към актуалнатаа българска музика и обещава всеки вторник по време на тематичната и Top Of The Pop Music Night да бъдат представяни музикални хитове на БГ изпълнители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !