И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Милко си купи язовир за 133 бона

отпечатай новината

23.01.2011 09:00 | Видян 5383 пъти

Милко си купи язовир за 133 бона

Милко Калайджиев явно се ЧУДИ какво да си прави с парите и взе, че инвестира в язовир. Мустакът на републиката вече е горд арендатор на 30-декарово изкуствено езеро в местността Пирамидата, намиращо се до свиленградското село Мезек. Изпълнителят на Я елате, пиленца, при батко се похвали, че ще гледа шарани и червеноперки.

Общинският съвет одобри даването на водоема на Милко за срок от 20 години, като той трябва да инвестира през целия срок на експлоатацията общо 133 855 лв..
"Всъщност го взема синът ми, той ще се занимава с това. Тепърва обаче стената трябва да се ремонтира, а язовирът трябва да бъде дезинфекциран и зарибен. Намеренията са да стане обект за спортен риболов", поясни фолкпевецът.

Малко, след като наел водоема обаче Милко разбрал, че си е вкарал таралеж в гащите. Оказа се , че старият концесионер Стефан Севов е спуснал водата и изловил рибата, така мустакатият фолк певец буквално е останал на сухо. „Отидох да го видя и онемях. Беше останал само един гьол в средата. Сега ще ми трябва една година. Консултирах се със специалисти, според тях през зимата язовирът може да се напълни. Сега ще използваме времето, за да изчистим коритото добре“, разкри Калайджиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !