И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Дичо стана лошо момче за снимките на видеото

отпечатай новината

24.01.2011 16:00 | Видян 4425 пъти

Дичо стана лошо момче за снимките на видеото

Броени дни след като записаха съвместното си парче “Няма да дам”, момчетата от V.O.XX. и Део заснеха и видеоклипа към него. Култовата песен, която възпява бунта, мечтите и ежедневните проблеми на младото поколение, бе избрана за саундтрак към филма “Пистолет, куфар и три смърдящи варела”. В лентата, чийто снимким приключват съвсем скоро, участват вечната купонджийка Катето Евро, Асен Блатечки, Георги Кадурин, Иван Савов и Илия Добрев. 

Автор на музиката на “Няма да дам” е Иван Велков от V.O.XX., текстът е на фронтмена на бандата Дичо. Део или по-точно майка му също участва в текста – като автор на част от припева на песента.

Специално за клипа, Дичо влезе в ролята на лошо момче, бунтуващо се за своите мечти и искащо да живее сега. Манекенки, ченгета, наркодилъри и други популярни персонажи от родната действителност също са намерили място в клипа. Режисьор на видеото, което бе заснето през уикенда в Sofia Live Club е Георги Костов, който режисира и филма.

След броени дни песента “Няма да дам” ще тръгне по родните радиостанции, а съвсем скоро феновете на V.O.XX. и Дичо могат да очакват и видеоиклипа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !