Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни...

Смях: Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни възглавници.

Отварят допълнителни сектори в Арена...

Нов шанс да аплодират на живо своята любима певица...

Дъб с Теб през февруари

отпечатай новината

01.02.2011 14:30 | Видян 1888 пъти

Дъб с Теб през февруари

На 5-ти февруари, екипът на Mirizma организира събитие с масивен лайнъп под надслов Дъб с Теб. Участие в него ще вземат редица български диджей и артисти : Disco Nutter /Bonkerz, Mirizma/ , Roka /Bonkerz/, Kliment, Nambient, Skiller / Mirizma/, EXo / Mirizma/ , F0rtunah / Mirizma/, Димитър Бакърджиев, Jamez Bongg / Mirizma/ , Dynamic / Mirizma/, Hyperqube  като специален гост на партито ще бъде Solitude / UK /

През 2006-та година Mirizma става първият лейбъл, който започва да популяризира dubstep жанра на българска почва. Основан от EXo, Mirizma става платформа за експериментални и разчупени изпълнения. Той за пореден път дръзва да представи новаторска визия за музикална селекция и формат на събитие. Виновник за популяризирането на дъбстеп в България, артистът на H.M.S.U. и Mirizma е неуморен в търсенето на актуални музикални форми.

Solitude (Tom Bond) e DJ / продуцент от южен Лондон, който е познат на публиката с експерименталните си dubstep миксове. Вдъхновен от артисти като Burial, Clubroot, Synkro, Phaeleh, Kryptic Minds etc. той изпълва миксовете си с невероятни вокали и много съб бас.

Disco Nutter и Roka заявиха от рано присъствие на родната дъбстеп сцена с няколко силни ремикса с етно мотиви, официален ремикс за DZ и интересна селекция, която може да бъде чута и в промо сетовете им в мрежата.

Kliment ще се представи в ново дъбстеп/дръм енд бейс амплоа в съвместен проект с човека-глас Nambient.

Hyperqube е навярно единствената родна формация, която представя на живо синтезаторен дръм енд бейс и дъбстеп допълнени допълнен с вокали и емоционални мелодии

Dynamic е DJ с десет годишен опит на хард-техно сцената, което му позволява с лекота да представи перфектно миксиран дъбстеп.

Jamez Bongg е известен със селекцията си от ударни дъбстеп ремикси на поп и рок изпълнители и с акцента си върху по-агресивния звук.

F0rtunah демонстрира професионален подход към селекцията си и перфектен микс на  живо. С дългогодишен опит на house сцената, в дъбстепа се насочва към дълбокия гаражен звук с амбиент настроение.

Димитър Бакърджиев (Senior Buffo & The Synchronizers) занимава с музика от 5 годишен. Свирил е много класика и джаз, но има голямо влечение към алтернативните стилове.  За втори път той ще се включи в експеримент, комбиниращ неговия саксофон и дъбстеп звученето.

След като спечели всички възможни състезания на родна земя, Skiller покорява уверено и световната сцена със своя бийтбокс на живо.

Партито ще бъде в столичния кулб 4КМ. Преди 22:00 часа цената на входа ще бъде 6 лв. плюс бонус бира, след 22:00ч. – 8лв, след 00:00ч. – 10 лв. и 4 лв. след 03:00ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !