ЗАКОНИТЕ НА ПЛАЖА

ЗАКОНИТЕ НА ПЛАЖА 1. Колкото по-близо си до плажа,...

Канят президентката на Мексико да...

Новоизбраната президентка на Мексико Клаудия Шейнбаум...

Yalta празнува 20-тия си рожден ден

отпечатай новината

02.02.2011 16:00 | Видян 1928 пъти

Yalta празнува 20-тия си рожден ден

Ако някой си е помислил, че най-краткия и студен месец от годината ще мине незабелязано, нещо се е объркал. През февруари първият и единствен клуб в България, класиран в Топ 100 на най-добрите клубове в света http://www.top100clubs.com/ - Yalta, ще отбележи своя 20-годишен юбилей с микс от музикални изкушения.

Стартът ще е на 4 февруари с първото гостуване у нас на уникалния DJ Chuckie. Нееднократно определян като Краля на микса, Chuckie обещава завихрящ се микс от изненадващ и експлодиращ ритъм. Така че подгответе се за истинско раздвижващо и щуро преживяване, защото пък в Junior Suite DJ Silver ще празнува рождения си ден зад пулта.

На 11 февруари Yalta ще бъде меко казано взривена от една очаквано добра испанска комбинация - Chus и Dimas. Знаем на какво са способни по отделно, но като тандем до сега не сме ги чували в България. Сигурно е обаче, че експериментът ще е повече от успешен и испанската фиеста ще е до зори. На следващия ден Camp Sessions празнуват 2–рия си рожден ден, докато гостите в Junior Suite ще са под въздействието на Addicted to Music.

На 18 февруари DJ Gabriel ще „захароса” феновете с Play in Sugar Factory, като рецептата за сега се пази в тайна. В съседство в Junior Suite, Dessy Messy & Vityaz по своя си начин ще приветстват гостите с поредната порция Great2MeetU. В събота (19-ти февруари), е втората част на BLAME Trilogy, което този път ще е под темата True Love Never Dies.

Последният уикенд на февруари ще е кулминацията на парти маратона. На 26-ти специално за рождения ден на Yalta пристига големият Feddе le Grand. Още с първото си гостуване у нас през есента на 2010, холандският топ диджей бе провъзгласен за новия любимец на българската публика. Но чувствата са общи и той ще го докаже на 26-ти февруари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !