Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Фънки спря тока на Иван & Андрей

отпечатай новината

02.02.2011 16:20 | Видян 4837 пъти

Фънки спря тока на Иван & Андрей

Месец февруари в „Шоуто на Иван & Андрей” откри Димитър Ковачев – Фънки. Един от най-големите музикални промоутъри у нас пожела да влезе в студиото на фона на класическа музика.

Фънки изрази възмущението си от това, че повечето имена от списъка с участници в „Българската песен за Евровизия 2011” на Академията нищо не му говорят. Властелинът на баса е на мнение, че не трябва да участваме въобще, за да излезнем с достойнство от ситуацията. Според убиецът на чалгата, българският фолклор доста е допринесъл за отдалечаването ни от европейската поп култура.

Тъкмо когато Фънки заговори за финансовата криза, токът в студиото изгасна. Въпреки екстремната ситуация, Иван & Андрей продължиха смело да водят вечерното си шоу под формата на радио предаване – без картина, само със звук. След секунди светлината отново се появи и шоуто продължи в нормалния си вид. В тази връзка музикалният промоутър не пропусна да разкаже забавна случка от своя опит, когато на концерт на Металика изгаснал тока, защото гарга влязла в трафопоста. Фънки и неговата промоутърска комапания са подготвили страшни изненади за тази година.

2-ри февруари или Петльов ден, Фънки ще отбележи заедно с „Черно фередже”. Големият „мен” ще се издокара с червен чорапогащник на дупки, феерична рокля, дълга коса и огромни очила „като капаци на тоалетна”.

Иван & Андрей забелязаха, че Фънки е отрязал плитката си. „По-пършива трагедия не съм виждал и взех, че я махнах!” – коментира липсата на дългата си опашка музикантът. Ковачев сподели, че винаги е мечтал за дълга коса. Ето защо, двамата шоумени осъществиха мечтата му като му закачиха изкуствена опашка. 
Фънки определя себе си като „кибритлия, леко агресивен, но пък с душа мека като памучец”. Известният като лошият от журито на „Мюзик Айдъл”, не си го изкарва на близките. „Аз съм мъж под чехъл! Влизам като Ханибал, излизам си като посран!” – призна строгият г-н Ковачев.

За да го изненада, в студиото на „Шоуто на Иван & Андрей” влезе синът на Фънки - Георги. Момчето разказа как на Нова година майка му и баща му се замервали с ядки, а след като подпийнал татко му потопил мобилен телефон в чаша с ракия. Въпреки всичко това, Гого определя баща си като нежен родител, който никога не го е бил и винаги се съгласява с всичко.

Като виден привърженик на „здравословния начин на живот” унищожителят на месни продукти препоръча: „Най-важното е да не се спортува и да има малко движение!”.

Ако не беше в музикалния бранш Фънки се пошегува, че сигурно щял да стане престъпник, тъй като пирони не може да продава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !