Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Страсти и неволи в „Под липите”

отпечатай новината

10.02.2011 16:20 | Видян 13980 пъти

Страсти и неволи в „Под липите”

Откакто преди шест години участва в излъчвания и по Нова ТВ сериал „Под липите” Зейнеп Бешерлер (Аслъ) е по-известна не с филмовите си роли, а с връзката й  с „мачото” на турското кино Кенан  Имирзалъоглу.

 Любовта им пламнала на снимачната площадка  на телевизионния сериал „Здрач” през 2003 г., а през пролетта на тази година двамата се разделиха. Зейнеп заявяви, че за шест години  връзката им вече се е изхабила, че вече са си поомръзнали и имат нужда от малко въздух. Кенан обаче каза, че причината за раздялата им се крие в различните им мнения за женитбата. Зейнеп говори за сватба, но аз нямам такива планове, каза актьорът, който играе в най-гледания в момента сериал в Турция – „Езел”.

Зейнеп, която през тези години бе по-известна като

„любимата на Кенан  Имирзалъоглу”, не остана дълго сама

Първо се заговори за връзка между нея и известната поп звезда Теоман, след това беше хваната от папараци със старо гадже, също добре познат актьор от сериалите, а последната клюка е за бизнесмена и спортен деятел Садетин Саран.

Зейнеп е родена на 1 август 1979 г. в Измир. Пристигнала в Истанбул, за да следва френски език и литература, и повече не се върнала в родния си град. Още в първата година на следването си се снимала в клип на поп певеца Челик. След това завалели предложения за рекламни филмчета, водила телевизионно предаване за мода, след което дошъл „Здрач” - сериалът, който й донесъл популярност. След него следва „Под липите” и още осем телевизионни поредици и игрални филми.

Тя смята, че засега се справя успешно с ролите си, въпреки че няма актьорска подготовка, и дължи това на доброто образование, което е получила.

Почти във всички филми играя георини, с които си приличаме

Искам роля на една по-силна, по-комична, по-луда жена”, казва Зейнеп. Мечата й е да играе в романтична комедия или в касов филм. Готви добре и най-големият й специалитет е кокошка с патладжани на фурна.

Нейната колега от „Под липите” - Ирем Алтуг, която изпълнява ролята на загубилата паметта си Фериде, също има интересна биография. „Искам да се видя на телевизионния екран. Защо да не съм аз?”, си казвала тя като дете.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !