Станаха ясни трите финалистки в Ергенът

HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана...

Няма да спасят балетния конкурс във...

Четири години след като Международният балетен конкурс...

СТАРТЕР по БГ РАДИО стана на 9!

отпечатай новината

23.02.2011 14:40 | Видян 3766 пъти

СТАРТЕР по БГ РАДИО стана на 9!

Десетият сезон на СТАРТЕР започна ударно и неочаквано с разходка над София с хеликоптер, в който се вози специалният разузнавателен отряд на БГ РАДИО - Симо и Богдана. Водещите бяха отвлечени от студиото на БГ РАДИО и не знаеха детайли за мисията, на която отиват. Те пристигнаха в Хелипорт Лозен, където ги посрещна Марко, опитен немски пилот и заедно огледаха София, за да потърсят следи от слушатели на шоуто през деветте години ефир.

След напълно професионалния полет, водещите бяха заредени не само с достатъчно любопитство, но и с детективски хъс и направиха рождения ден на предаването си, изпълнен с шокиращи самопризнания и истини.
На 23 февруари с шумно парти най-забавното сутрешно радио шоу - СТАРТЕР навърши 9 години в българския ефир! Девет сезона Симо и Богдана “убиват” от смях слушателите на БГ РАДИО с остроумните си шеги и настоятелни въпроси, но за първи път водиха с ... белезници!

Сред арестуваните заподозрени звездни гости на партито в ресторант МcDonald’s на 9-та спирка на метрото при СУ “Климент Охридски” бяха: Дони и Нети, Дарко и Додо, Лара, Спас Кьосев и Радина Червенова, Любо, Графа, Любен Дилов, Орлин Павлов, Калин Вельов, Камен Воденичаров, Марта Вачкова, Десо от Мастило, група 032, Александър Сано, Стефан Щерев и Светла Иванова.

Детективският екип от Симо и Боги подробно разпита на 5 Въпроса Дони и Нети, като Дони дори призна в ефир, че любимото му радио е радио ... Вероника (също от радиогрупата на Communicorp, част от която е и БГ РАДИО). В дебата по темата За и против твърдението, че мъжете са силният пол повече слушателски и звездни гласове спечели екипът на Богдана, които бяха на мнението, че жените са по-силни! Сред щателно разпитаните бяха Графа, който призна, че си е купувал билет за собствен концерт, защото охраната не го е пуснала да влезе; Любен Дилов, който е счупил мивката в банята на майка си като малък; Калин Вельов, който направи самопризнанието, че е карал крадено колело в Амстердам.  Водещите също се включиха в детективската стратегия – Симо призна в ефир, че е минавал незаконно границата между САЩ и Канада, а Боги, че “случайно” е откраднала 19 метра копринен плат като ученичка!

Тази година СТАРТЕР направи и проучване по случай деветата си годишнина. Цял месец Симо и Боги търсиха двойки, които също като тях, вече девет години съжителстват заедно. По време на празничното предаване в сряда сутрин и напълно на живо водещите  обявиха имената на Христина и Борис, които ще могат да се “укрият” в Банско за романтичен уикенд в шикозен четиризвезден хотел. Сладката двойка, които сами се отъждествяват с всичко сладко на света, подари на водещите огромен буркан, пълен със захарни бонбони и близалки!
За всички присъстващи имаше торта и разбира се  - обещанието на Симеон и Богдана - да се будят всяка делнична сутрин с най-забавното сутрешно шоу Стартер и качествената българска музика по БГ РАДИО!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !