Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Да обичаш на инат

отпечатай новината

25.02.2011 11:30 | Видян 3158 пъти | Гласували 4

Да обичаш на инат

Помните ли онзи филм от епохата на СОЦРЕАЛИЗМА, озаглавен Да обичаш на инат? Нещо такова бих сложил за заглавие на онова, което ни сполетява напоследък. И не само заради българската песен за Евровизия, която също се казва На инат.

Да започнем от властта. Народът все още я обича на инат, както твърди в своето програмно интервю в този брой най-известният ни социолог Кънчо Стойчев. Или поне все още обича премиера.

А пък властта работи малко на инат. Ето случая с уволнението и преназначението на един държавен директор тази седмица. Сутринта премиерът гневно го изгони, понеже бил пратил самолет да си прибере служителите от Либия като така конкурирал осигурения от държавата аероплан и си правел пиар. Вечерта го възстанови. И правилно. Възстановяването на справедливостта винаги е за добро.

На инат действа и Максим Стависки, ако вярваме на покъртителната изповед на майката на Мануела Горсова, чийто живот бе обречен от неговото шофиране пил и катастрофата, която причини преди 3 и половина години.

Оказва се, че по нейните думи пред сайта news.bg фигуристът протакал делото за обезщетение на момичето, като парите трябва да бъдат изплатени от застрахователите на джипа му. Направо не е за вярване...

Много интересна тема от броя са и преражданията. Надникнахме в един специализиран сайт, където всеки може да изчисли какъв е бил предния път, когато е попаднал на Земята. Ще видите колко удивителни съвпадения на характери и случки бележат миналите и сегашните животи на богатите и известните.

Това далеч не е всичко. Но най-важна е поуката. С толкова негативни ситуации и отношения помежду ни, трябва да се обичаме. Ако ще и на инат да бъде!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !