И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Радио Витоша подарява велосипеди за по-енергична и здравословна пролет

отпечатай новината

01.03.2011 15:40 | Видян 2708 пъти

Радио Витоша подарява велосипеди за по-енергична и здравословна пролет

„Първа пролет“ е музикалната игра на Витоша, която отбелязва началото на сезона и кани слушателите да излязат навън с новия си велосипед

Пролетта е сезон, който предразполага към разходки или пътуване за работа на две колела в големите градове. Слънчево време, нов велосипед и компанията на Радио Витоша – това са пролетните пожелания на радиостанцията с „най-добрата музика сега".

За да бъдат осъществени, с настъпването на първия пролетен месец радиостанцията стартира кампанията "Първа Пролет". В свежата игра три 6-скоростни велосипеда за градски условия ще намерят своите нови собственици. Новото предизвикателство за слушателите е да посочат правилно едно заглавие на песен. Всеки ден в програмата на радиостанцията ще бъдат обявявани различни часове, в които се търси заглавието на първата песен от започването на часа.

Верните отговори са добре дошли на адрес prolet@radiovitosha.com.
Предимство при разпределението на наградите в края на март ще имат най-активните, които са участвали всеки ден с отговори.

Тази пролет Радио Витоша ви кани да карате редовно колело в парка и да слушате „най-добрата музика сега“ през мобилния си телефон.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !