Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

Мисис Белгия пристига в България

отпечатай новината

08.03.2011 16:40 | Видян 2749 пъти

Мисис Белгия пристига  в България

За да помогне на децата от Дом за деца лишени от родителски грижи "Иван Кюлев" Гоце Делчев  и им подари повече усмивки Мисис Гламър Белгия  Iris L'Or пристига у нас на 9 ти март. Тя освен че е красива записа и албум "Децата на България",който пуска в продажба у нас и в Белгия, средставата от който ще дари на нуждаещите се деца от Гоце Делчев. Заедно с цяла делегация те ще дадат пресконференция в Хотел Хилтън и ще разкажат за проекта B2Bulgaria.

Основен инициатор и виновник за благотворителната инициатива идва от белгийския предприемач Jean-Luc Salomez (Chairman B2Bulgaria and CEO Flex Offices East Europe), ,който от 4 години живее в България и се занимава с инвестиционни проекти.

Подпомагайки  изоставения български дом Jean-Luc Salomez има за цел да докаже на медиите в Белгия, че България е една наистина красива страна.

Големият Благотворителен Белгийски Бал ще бъде в актуалния Найт Флайт, където официални водещи ще бъдат  спортистката Биляна Бързакова и актъора Тончо Токмачиев.

3 годишните балеринки от детската школа на примабелерината Маша Илиева и магичния дамски квартет "Мистик" ще подгреят 2 часовата програма на белгийските звезди Eddy Wally,Secret Wish & Heidi и Iris L'Or.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !