И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Ернестина Шинова показва непознатата си страна

отпечатай новината

17.03.2011 14:30 | Видян 5805 пъти

Ернестина Шинова показва непознатата си страна

Актрисата Ернестина Шинова ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто “Търси се...” тази събота, 19  март, от 11:00 часа по bTV.  Ерна, която е позната на зрителите повече като комедийна актриса и съпруга на режисьора Андрей Слабаков, ще покаже другата страна на своя темперамент – отговорна, сериозна и тъжна.

Първата изненада за актрисата ще бъдат колегите й от шоуто “Комиците”, част от екипа на което е и Ернестина. „Ернестина е единствената българска актриса, която е изключително красива, но в същото време няма скрупули да изиграе най-грозната жена”, разкрива Христо Гърбов. „Комиците” ще предизвикат Ерна да изиграе някой от мъжките образи в шоуто. Кой от тях ще избере, зрителите ще разберат тази събота. 

Меги и Нели ще срещнат Ернестина и с голямата й любов – съпругът й Андрей Слабаков. Той ще признае, че от двамата „по-проклета е Ернестина” и ще разкаже за най-трудния им съвместен период – когато актрисата се разболява, а лекарите не могат да й поставят диагноза.

Актрисата обаче се радва ежедневно на своята дъщеря Йоана, с която ще се срещне и в „Търси се...”. Красивото момиче ще опише майка си като „много зла, проклета и изключително нервна”.

Ернестина ще се развълнува много и на срещата със своите родители – Чавдар и Пенка Шинови. Те ще разкрият, че още в тийнейджърска възраст Ерна е била изключително буйна като темперамент, но сега е най-грижовната дъщеря.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !