Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Big Sha помага на болно момче

отпечатай новината

07.04.2011 13:40 | Видян 5530 пъти

Big Sha помага на болно момче

Хип-хоп звездата Big Sha организира грандиозно благотворително парти, за да помогне на Митко Йорданов от Варна да се пребори с коварна болест. Митко, който е на  27 години, страда от мускулна дистрофия от малък, но болестта напоследък вече го е приковала към инвалидна количка.

Сумата за първоначалния етап на лечение в Израел беше събрана и Митко преди броени дни се върна от чужбина, където докторите дават надежди за това, че той ще може отново да ходи. Big Sha е решил да се включи в събирането на парите за следващия етап, като организира благотворително парти на 22 април в Silver Club в Бургас, на което ще се съберат почитатели на яката музика и зрелищата. Заедно с Big Sha на сцената на клуба ще блесне и Лейди Вселена 2011 Ваня Кирова, която ще дефилира заедно с ефектни момичета по време на събитието.

На девети април хип-хоп легендата събира на столична сцена един куп популярни имена на първото издание на мини фестивала The Ultimate Bul Dogz. По инициатива на Big Sha, Blast Off Ideas Management и клуб Spacer ще се съберат Consa и DJ Dany, Шошо, Сарафа и Dee, Ghetto Man, IMP, Traffic, Мечока и Pikasso, Колумбиеца, Diamante и Milioni, T.H.A. Бучката заедно с момичетата от балет V'S Dance, Xplisit, Atila, Бате Сашо и DJ Young Fetish.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !