Напрежение до последната секунда в...

След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни...

Влади Ампов – Графа за мъката в...

Тази събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

„Стъклен дом: Изкушението” – три години по-късно

отпечатай новината

08.04.2011 17:00 | Видян 3749 пъти

„Стъклен дом: Изкушението” – три години по-късно

Пред множество изкушения, нови заплахи, интриги и предизвикателства ще бъдат изправени героите в хитовия сериал на bTV „Стъклен дом”. Новите епизоди ще тръгнат на 11 април от 20:00 часа под надслова „Изкушението”.

Действието се развива 3 години по-късно. Толкова време е минало след драматичните конфликти в семействата на Атанасови и Касабови. Вече никой и нищо не е същото. Димитър и Камен са прекратили войната помежду си и омразата е оставена в миналото. Дани получава акции в мол “Витоша”. След развода в семейство Атанасови, Христо тръгва по грешен път, а Елена e отворила нова страница в живота си, което не остава без последствия за нея. Чарли е решен да започне на чисто. Сиана вече е майка, а Алекс изглежда щастлива в новата си среда.

Още в първия епизод зрителите ще присъстват на сватба. Кои са младоженците, ще стане ясно в понеделник в 20.00 часа по bTV. Ще се разкрие и новият враг, с който ще трябва да се справят героите. Още едно събитие ще остави отпечатък върху развоя на събитията в сериала - появата на изчезналата преди години сестра на Боряна – Албена, чиято роля е изиграна от красивата Диляна Попова. Какво се е случило с нея след попадането й в канал за трафик на жени и какво ще се случи след завръщането й - отговорите само в “Стъклен дом: Изкушението” от 11 април, 20.00 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !