Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Ясни са финалистите в конкурса на LOOP ELEVATION за непопулярна BG група

отпечатай новината

21.04.2011 15:20 | Видян 3253 пъти | Гласували 1

Ясни са финалистите в конкурса на LOOP ELEVATION за непопулярна BG група

Приключи първият етап на конкурса за непопулярна група, която ще вземе участие на LOOP ELEVATION. В рамките на един месец 312 групи и изпълнители от цяла България заявиха своето желание да участват на музикалното събитие заедно със звездите от Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Cypress Hill, Hurts, Stereo MC’s, Dog Eat Dog и др. Стилoвете, в които се изявяват най-много банди и изпълнители у нас, се оказаха power и heavy metal. Други предпочитани стилове от българските музиканти са ska и raga, които са призвание за близо 30% от кандидатите. Интересен е фактът, че в музикалното състезание нито един поп изпълнител не е изявил желание за участие. Въпреки, че конкурсът е за българска група или изпълнител, заявки за участие бяха получени от Македония, Румъния, Италия и Русия. От всички участници организаторите на LOOP ELEVATION избраха 10 имена, които ще се борят за място на сцените на фестивала. Това са:

1. Pornographic Monster
2. BGz
3. Da Small Tragoediaz
4. Вяра Попова
5. Funkaround
6. Der Hunds
7. Southwick
8. Macrophone
9. Regenkatzen
10. Balkan Scientist Dub Project

                                                         
Десетте групи са стилово разностранни като сред тях има джаз и фънк, алтърнатив, трип хоп и електронни формации. Подборът на кандидатите е изцяло съобразен с характера на фестивала и звездите от афиша.

Вторият етап на конкурса ще се проведе в понеделник, 16-ти май, от 20:00 часа в столичния бар Radio Café. В него членовете на останалите български банди – Остава, Tri O Five, Sepuko 6, Monyx и ODD Crew ще дадат своите гласове за един от 10-те финалисти. Освен участие на сцената на фестивала, победителят от конкурса ще има възможност да се изяви и в unplugged концерт, който ще бъде излъчен в програмата на най-новата българска музикална телевизия T-Rock TV.
                                                       
LOOP ELEVATION и Metropolis ще дадат още един шанс на българските артисти с конкурс за млади DJ-и, който ще се проведе през май. Очаквайте повече информация за него съвсем скоро!

LOOP ELEVATION е вече официалното име на най-дългоочаквания фестивал в България за тази година! Младежката мобилна мрежа за пореден път подкрепя мащабно събитие, но за първи път има възможността да застане зад проект, който ще събере на една сцена световни и български звезди. LOOP и ELEVATION се обединяват, за да гарантират незабравимо фестивално преживяване на меломаните, очакващи с нетърпение първото идване на Jamiroquai, 30 Seconds to Mars, Hurts, Cypress Hill, Dog Eat Dog, Gentleman у нас. Всички абонати на LOOP ще получат специална отстъпка от цената на билетите.

Билети за фестивала, който ще се проведе край Разлог на 24-ти и 25-ти юни, се продават в мрежата на Eventim и Ticketpro. Поради големият интерес и вече резервирани билети от гръцки и македонски туроператори промоцията на двудневните билети ще продължи до 1-ви Май.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !