Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Десислава дарява картини собствено производство

отпечатай новината

25.04.2011 15:00 | Видян 9848 пъти

Десислава дарява картини собствено производство

Десислава е една от участничките в Благотворителния Великденски търг, който се организира с предмети на известни личности в полза на пациенти с редки болести. Десислава дари две картини. „Може би звучи странно, но рисуването е едно мое хоби от малка, за което никога не съм имала време и смелост да развия. Преди две години бях поканена на участие в Кипър, където се запознах с един известен български художник. Като разбра, че обичам да рисувам, но не се престрашавам често да го правя, той ме покани в ателието си и ме накара да нарисувам каквото пожелая.

Нарисувах една ваза със слънчеви цветя. Той остана очарован от „творбата” ми – ако мога дори така да се изразя. Неговото мнение беше важно за мен и доста ме мотивира. Тази Коледа получих подарък – така мечтания статив, с акрилни бои и пълно оборудване за рисуване и не излезнах две седмици от вкъщи, само рисувах. Нямам претенции да съм някакъв художник, но рисувам това, което ми идва отвътре и изразявам собствената си душевност.

Искрено се надявам тези мои картини да се харесат и да помогната благородната кауза!” – заяви Десислава. Средствата, събрани на търга, ще бъдат дарени за лекарства на хора с редки болести от Пловдив и областта. Освен талантливата певица, свои предмети за благородната кауза са дарили Стефка Костадинова, Цвети Пиронкова, Любо Ганев, Илияна Раева, Наско Сираков, Стефан Данаилов, Васко Василев, Иван и Андрей от „Сблъсък”, Мадлен Алгафари, Славчо Атанасов и много други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !