Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

АНЕЛИЯ избира новия MANHUNT 2011

отпечатай новината

03.05.2011 16:00 | Видян 13153 пъти

АНЕЛИЯ избира новия MANHUNT 2011

Тазгодишния конкурс „MANHUNT БЪЛГАРИЯ" 2011 за избор на най-красивия мъжки модел се организира от модна агенция Интерсаунд. На 4 ти май в Син Сити час преди полунощ от сцената на реномирания нощен клуб ще застанат  16 кандидати, които ще се представят в спортните облекла на Primo Emporio, банските на Акула и официалните костюми на българския дизайнер Атанас  Парушев. Част от компетентното жури ще бъдат две носителки на титлата Мис България -Наталия Гуркова и Елена Ангелова. Водеща на събитието ще бъде Цвети Разложка. Фолк звездата Анелия също ще избере своя фаворит. Победителят в "Manhunt Bulgaria" 2011 ще спечели правото да представи България на световното издание на конкурса.

Конкурсът „Manhunt” стартира през 1987 година в Сингапур когато Алекс Лиу, директор на „Metromedia” Сингапур, решава да проведе първият мъжки конкурс. Като „Manhunt International” конкурса се организира за първи път през 1993 година в Австралия. Като първия световно популяризиран се смята този през ноември 1995 година в Сингапур, когато 35 мъже от цял свят се състезават за престижната титла и парична награда от $ 100,000. Този конкурс се излъчва в Сингапур и още 38 страни с около 420 милиона зрители по целия свят.

До днешна дата „Manhunt International” е най - престижния и популярен конкурс за мъже - модели. „Manhunt България” се организира за първи път през 1998 година. Победителя Мариян Кюрпанов прави невероятен дебют за страната ни, като на световния финал като се нарежда на престижното 6 място. Този успех през годините продължават Али Алиев, който влиза във финалната десетка и Мирослав Йончев, който спечелва наградата за най-добро тяло в света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !