Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

DJ YOUSEF за Гергьовден

отпечатай новината

04.05.2011 12:00 | Видян 1930 пъти

DJ YOUSEF за Гергьовден

СHRIS LIEBING  изпрати месец Април с епично парти в клуб Елемент на Метрополис, a галеникът на Шоколадовия Буда (Carl Cox) - YOUSEF пък ще посрещне месец Май и то точно в навечерието на Гергьовден! На 5 май Стивън и Ясен Петров ще открият месеца на празниците и люляковите нощи,  стартирайки поредния дълъг уикенд с парти в четвъртък в най-новата дестинация на нощна София при това в компанията на елитно име от световната денс сцена.

Броени дни преди официалното откриване на летния сезон на Ибиса, Mетрополис успяха да измъкнат едно от най-горещите лица на «белия» остров за ексклузивно участие за първи път в столицата в новооткрития им мега данс клуб под НДК. Резидент на Space Ibiza, издава за Cocoon Recordings, създател на Circus Club Night(Liverpool), представляван e от престижната компания Safehouse и редовно се изявява рамо до рамо с най-любимия диджeй на планетата Carl Cox – това е великолепният Yousef!

Груви и дийп издигащ се през хаус към техно е  запазенатa марка на вечер с боса на Circus Recordings, който колкото и да звучи «клише» определено беше звездата на 2010. «Come Home» издадено от първокласния лейбъл Plastic City се радва цял сезон на вниманието на  Sven Vath, който накрая го преиздаде и за собствения си бранд Cocoon…не го подминаха и похвалите на величия като John Digweed и Laurent Garnier, a Sаsha се влюби в разцепващото на кръст спектъра на хаус и техно парче и му направи елегантен ремикс.

Категорично може да наречем Yousef майстор на преработките като веднага се сещаме за миналогодишните му «заигравки» - земетръсният ремикс на «Wait for Me» на Moby, опустошителят на дансинга «You Can't Teach This» за Gilles Peterson's Havana Band, ремиксите му за легендарните X-Press 2 «Say What» и Fatboy Slim «Local Town». Неслучайно aприлският топ 10 чарт на Hernan Cataneo е приютил два негови ремикса направени специално за дансинга на Circus  - Sven Vath “Ballet Romance” и Four Tet “ Love Cry” от албума му Yousef Circus Reworks.

Промоутърите Mетрополис са подготвили малка изненада за верните си последователи –ценители на качествения електронeн звук  - всички именници кръстени на Свети Георги Победоносец ще могат да влязат в новия им клуб Елемент безплатно в компанията на един приятел само с личната си карта, а всички дами ще се радват на привилегията «вход свободен» цяла нощ.

Всенародните празненства по случай Гергьовден продължават и на 6-ти Май със старта на ежеседмичните MICRO вечери в Елемент, които ще акцентират на изцяло български лайн-ъп зад пулта и ще зарадват публиката с тотален вход свободен! Първи, естествено са Стивън, Ясен Петров и Смърфа с бранда си Metropolis DJ's Live в петък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !