Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Миро пусна шкембе

отпечатай новината

03.05.2008 08:00 | Видян 6748 пъти

Миро пусна шкембе

Миро от ексдуета Каризма страдал от “дебел” комплекс. Това е най-новото терзание, измъчващо блондина.
“Няма да си сваля якето, колкото и да е топло”, чуван е да подмята той на различни места. Според запознати попизпълнителят с чалга мераци се оплаквал, че изглежда доста по-закръглен от преди, направо се бил разплул, напук на увлечението му по йогата, която вае скелетоподобни тела.
От известно време той наистина почти не съблича връхната си дреха, задължително черна, на светско събитие или медийна изява. Това стана веднъж – в Пей с мен, когато бе турил впита бяла риза и сланинките му обилно изскачаха от нея, което не бе артистично. После, в Горещо, нито за миг не свали якето си в черно, само го поразкопча. А билите в студиото на Венета знаят, че там е горещо не само заради нейните въпроси, но и заради теснотията и поради топлината, която излъчват прожекторите, камерите и всичката друга техника.
Той сподели в СЛАВА още преди месец, че практикува йога уж за здраве и дълголетие. Но според нас го прави по-скоро, за да се върне поне с някой и друг килограм назад. То и преди не му беше лесно – тогава пък бе прекалено слаб. Започна да ходи на фитнес, за да се налее, но пък се отдаде на разни вредни навици и резултатът вече е налице.
За да си припомните как изглеждаше певецът по времето, когато Каризма беше в своя апогей, вижте кадрите, които СЛАВА извади от старите ленти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !