Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Чашките на Радина

отпечатай новината

06.05.2011 09:00 | Видян 5993 пъти

Чашките на Радина

Сияна в Стъклен дом вече е отговорна служителка в МОЛ-а и любяща майка. Когато прожекторите угаснат обаче Радина Кърджилова остава сама с НЕДОИЗЖИВЯНИЯ СИ ПУБЕРИТЕТ. И започва да обръща чашките една след друга. След няколко текили палавата Ради вече е готова да се хвърли в обятията на първия колега, изпречил се пред замъгления й поглед.

Неотдавна из интернет плъзнаха снимки от щур запой, където тя е гола и палува с къдрокосия Явор Бахаров, с който си партнират и в Т.I.L.T.. Говори се, че той не е единственият актьор от Стъклен дом, с който Ради няма спомен какво е правила. Екранният Дани (Бойко Кръстанов) също е пил текила (и не само) с нея до зори. Агент на Супер 19` пък я завари да се целува с доста по-възрастния Юлиан Вергов в столично заведение. Алкохолът на никого не прощава и не признава възраст.

Друг зрял плод, който е вкусила Кърджилова е секссимволът Асен Блатечки, с който също имат горещи сцени в сапунката за МОЛ-овете. Явно обаче при младата актриса всяка звезда е за три дни, защото наш човек отново я засече в компанията на друга знаменитост – актьора Деян Донков. Ради била традиционно почерпена и видимо се забавлявала с новата си забивка. Как ли реагира на това официалното й гадже – Стефан Иванов, който тепърва пробива с бандата си The Top Stoppers?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !