Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Santigold и програмата After 2AM на Главна сцена!

отпечатай новината

11.05.2011 16:40 | Видян 2364 пъти

Santigold и програмата After 2AM на Главна сцена!

Организаторите на EXIT  имат особеното удоволствие да ви представят на Главната сцена Santigold, както и прочутата програма After 2AM, тази, която винаги е доказана конкуренция на Dance Arena в забавленията през късните часове.

Санти Уайт от Бруклин, известна днес като Santigold, е уникална и вдъхновяваща фигура от съвременната музикална сцена. Тя заяви присъствието си в света на музиката като продуцент на великолепния албум на Res ‘How I Do’. Собственият й дебют наречен Santigold е издаден през 2008 г., в който голямият й хит "LES Artistes " я прави една от най-вълнуващите и смели изпълнителки на последното десетилетие.

Този сингъл беше на второ място в класацията на "Rolling Stone" за сингъл на годината, а албумът беше широко оценен за неговия автентичен нов звук и запомнящи се мелодии. Този успех й отвори вратите за сътрудничество с някои от най-известните съвременни музиканти, сред които са Jay-Z, David Byrne, Major Lazer, Beastie Boys и много други. В момента Santigold работи по новия си албум, който се очаква да излезе тази година, а първият сингъл от него "Go", в който работи заедно с Karen O от Yeah Yeah Yeahs, излезе миналата седмица. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !