От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Екстра Нина отвръща на удара

отпечатай новината

16.05.2011 13:40 | Видян 5123 пъти | Гласували 1

Екстра Нина отвръща на удара

Екстра Нина обяви война на хакерите, след като преди няколко седмици беше осъществен неидентифициран до този момент пробив в нейния сайт.

Припомняме ви, че недоброжелатели "разбиха" личната страница на певицата.  След влизане в сайта, посетителите бяха препращани към известен порнографски сайт. Дни по-късно из медиите плъзна слух, че се разпространява порно видео, в което главна действаща роля изпълнява именно Екстра Нина. Някои медии стигнаха още по-далеч. Според тях Нина е собственик на сайта за възрастни и сама е направила препратката към него.

Екипът от поддръжката реагира срещу пробива и официалният портал на Екстра Нина вече функционира нормално. "Нямахме възможност да поправим недоразумението по-рано. Оттук нататък ще следим по-изкъсо състоянието на сайта и максимално ще се постараем повече да не се случват такива неща!", обеща Мирослав Димов - администратор на страницата.

"Извинявам се на всички мои почитатели, които посещават официалната ми страница, и искам да ви успокоя, че виновниците ще си понесат последствията пред закона. Взела съм необходимите мерки. Аз никога не съм се снимала в порно клип", написа Екстра Нина в профила си във фейсбук.

Певицата сезира отдел "Компютърни престъпления" към ГДБОП. Тя е твърдо решена да потърси отговорност от виновниците.По случая се води разследване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !